Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić iz Koprivnice

Kadet Hrvatske vojske pronađen mrtav na Trešnjevci

Hrvatska vojska
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
23.10.2014.
u 15:58

Smrtno je stradao 22-godišnji V.P. iz Koprivnice koji je ove godine pristupio vojsci, a bio je pripadnik Kadetske škole Hrvatskog vojnog učilišta

Mrtav kadet Hrvatske vojske pronađen je u prijepodnevnim satima na području Trešnjevke, izvijestio je MORH.

Smrtno je stradao 22-godišnji V.P. iz Koprivnice koji je ove godine pristupio vojsci, a bio je pripadnik Kadetske škole Hrvatskog vojnog učilišta.

Djelatnici policije, Vojne policije OS RH te Državnog odvjetništva utvrđuju okolnosti ovog nesretnog događaja, izvijestio je MORH.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o samoubojstvu.

>>'Platinium Wolf 15' - Zajednička vježba vojski Hrvatske i Srbije

>>Kotromanović se susreo s premijerom i ministricom obrane Crne Gore

Komentara 4

Avatar mrado88
mrado88
19:04 23.10.2014.

Šteta mladog čovjeka i Hrvatskog vojnika.....R.I.P

DU
Deleted user
10:40 24.10.2014.

Hrvatska je napadnuta iznutra,kažem vam,tko vjerovao tko nevjerovao,sjetimo se postavljenih eksploziva na pruzi i stajalištu nedavno,ime sumnjivca je znakovito,zatim sumnjiva i prekobrojna "samoubojstva" branitelja i ratnih veterana vojske i policije iz Domovinskog rata.Samoubojstvo može biti namješteno ,nakon što žrtvu neprimjetnoo omamiš vrlo različitim načinima piće,hrana,sprej itd.Slučaj u kupeu vlaka ušprican sprej kroz otvor za ventilaciju iz hodnika ,putnik omamljen zaspao i opljačkan,na sreću,naoružani banditi mogu raditi sa osobom što im volja

DU
Deleted user
07:16 24.10.2014.

Na TrešnjevKi, a ne ...ci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije