Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužba za klevetu

Raspravu na sudu odgodili kako bi i Manolić mogao ispitati Karamarka

karamarko manolić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
11.11.2016.
u 13:30

Karamarko je danas trebao svjedočiti, ali je na zahtjev njegova odvjetnik Veljka Miljevića te Manolićeva odvjetnika Željka Žganjera sutkinja odgodila raspravu

Zbog nedolaska Josipa Manolića na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu odgođena rasprava u postupku u kojem je Tomislav Karamarko zbog klevete tužio Manolića i to zato jer je ga je ovaj prozvao da je bio suradnik Udbe.

Upravo je Karamarko trebao svjedočiti danas, ali je na zahtjev njegova odvjetnik Veljka Miljevića te Manolićeva odvjetnika Željka Žganjera sutkinja odgodila raspravu i to zbog toga kako bi Manolić mogao biti prisutan na raspravi te i sam postavljati pitanja Karamarku. Manolić na raspravu nije došao jer mu je Žganjer tako savjetovao i to zato jer nije očekivao da će se postupak nastaviti prije nego što sud od SOA-e dobije podatke koje iz obavještajne službe još uvijek nisu poslali.  

> > Propalo mirenje Karamarka i Manolića, nastavlja se suđenje

Komentara 9

DU
Deleted user
13:44 11.11.2016.

Kolko vec ovo traje i koliko je puta odgodjeno??? Pa vec su zaboravili tko je sto rekao i tko koga tuzi...prije ce manolic napustiti ovaj svijet nego li se postavi prvo pitanje na sudu

BB
bblc
14:43 11.11.2016.

Do kada će Manolić nekoga ispitivati?Ispitivao je uz batine i mučenja moga oca u Lepoglavi '46 godine i bacio ga u veljači na promaju tornja,bio je pothlađen.Zatim su drugi zatvorenici odvukli oca i grijali ga svojim tjelima,jedva ostao živ.Vrijedi li za tebe 'prljati' ruke?Nosio sam '91 odoru ZNG-RH i kad sam tebe vidio u Hrv.saboru,znaš li što sam pomislio????

KS
krao_sam
13:07 12.11.2016.

jel na kraju daju 1000 eura za bebace ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije