Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Između Selca i Krka

Pronađeno tijelo nestalog ronioca Ivana Sarića

ronioc
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell, ilustracija
30.09.2014.
u 14:16

Sarić je nestao u nedjelju u moru ispred Novog Vinodolskog

Danas tijekom prijepodneva u kanalu između Selca i otoka Krka pronađeno je tijelo nestalog 33-godišnjeg ronioca Ivana Sarića iz Bribira.

Sarić je nestao u nedjelju u moru ispred Novog Vinodolskog. Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimila je dojavu Sarićeve majke 28. rujna u 17.00 sati o nestanku njezina sina u moru ispred Bribirske obale, nedaleko od Novog Vinodolskog.

Središnjica je u koordinaciji s Lučkom kapetanijom Rijeka, odnosno nadležnom Lučkom ispostavom Novi Vinodolski i Pomorskom policijom Crikvenica pokrenula akciju traganja za nestalim roniocem. Sarić je u nedjelju prije podne krenuo roniti na dah na poziciji sto metara ispred plaže na Bribirskoj obali, gdje su djelatnici Ispostave i Pomorske policije pronašli ronilačku plutaču za koju je bio privezan ronilački uteg.

>> Kod Novog Vinodolskog u tijeku potraga za nestalim roniocem na dah

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije