Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

Još jedna tragična prometna nesreća: 18-godišnji mladić poginuo u Čičkovini!

Mladić poginuo u Čičkovini
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/3
22.10.2016.
u 08:40

Policija nije izvijestila je li mladić bio vozač. Zbog povećanja broja poginulih u prometu za čak 85 posto, policija u varaždinskom kraju posljednja dva tjedna provodi pojačani nadzor. Ove je godine poginulo već 14 osoba.

U prometnoj nesreći noćas oko 3.30 sata poginuo je 18-godišnji mladić, izvijestila je Policijska uprava varaždinska. Nesreća se dogodila u selu Čičkovina u općini Martijanec, gdje je vozač osobnog automobila sletio s ceste i udario u kuću. Mladić je poginuo na mjestu događaja, a dvije osobe su ozlijeđene.

Policija nije izvijestila je li mladić bio vozač. Zbog povećanja broja poginulih u prometu za čak 85 posto, policija u varaždinskom kraju posljednja dva tjedna provodi pojačani nadzor. Ove je godine poginulo već 14 osoba. Policijska uprava varaždinska će tijekom noći s 22. na 23. listopada od 22 do 6 sati na području cijele Varaždinske županije provesti pojačane aktivnosti na suzbijanju prometnih nesreća s najtežim posljedicama.

>> 'Zabranite mladima jake aute i osnujte agenciju za promet'

Komentara 4

HR
Hrabraja
10:38 22.10.2016.

ave dok se policija bude skrivala u grmu i lovika prvog koji naleti nece biti bolje. A kamere su im vrh. Cak i moj mali od 4 godine zna gdje su kamere. Policija treba biti u civilnim vozilima u prometu te kaznjavati prave prekrsitelje. Prosli tjedan su zaustavili mog frenda kod Westgatea jer je vozio 68 a ogranicenje je 60. A cesta je s dvije trake i ukljucuje se na autocestu. Onda se cude sto ih ljudi mrze.

AD
adrian001
10:44 22.10.2016.

zasto nitko jos nije uzeo uzorak padalina na cestama. Prelazim osobnim autom (vrlo skupim i naprednim) do 12.000 km mjesecno i nikad nisam, kao u zadnja tri tjedna dozivio proklizavanja na cestama pri normalnim brzinama kao sada. A uredno imam nove gume...

AD
adrian001
10:45 22.10.2016.

zasto nitko jos nije uzeo uzorak padalina na cestama. Prelazim osobnim autom (vrlo skupim i naprednim) do 12.000 km mjesecno i nikad nisam, kao u zadnja tri tjedna dozivio proklizavanja na cestama pri normalnim brzinama kao sada. A uredno imam nove gume...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije