Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Još jedna teška prometna nesreća: Pijani mladić (21) prebrzo vozio, putnica (20) preminula od ozljeda

prometna nesreća
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
04.12.2016.
u 14:22

Crni niz prometnih nesreća na hrvatskim prometnicama nastavio se i ovog vikenda. Nakon što je sinoć jedan mladić (24) poginuo u teškoj prometnoj nesreći u Požeško-slavonskoj županiji, jutros se dogodila prometna tragedija i u Ivanić-Gradu.

Oko 5.40 sati, u Ivanić-Gradu, mladić (21) je pod utjecajem alkohola od 1,33 promila upravljao je osobnim vozilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka Savskom ulicom u smjeru zapada.

Dolaskom do mosta preko rijeke Lonje zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio je nadzor nad vozilom  i udario u metalnu ogradu, izvijestila je policija.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 20-godišnja putnica, koja je od ozljeda preminula u bolnici oko 8 sati, dok su lakše ozlijeđeni 21-godišnjak i 20-godišnjakinja putnici iz vozila kojima je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava.

Ključne riječi

Komentara 7

SI
sinkić
15:06 04.12.2016.

tužno, djeco lakše po gasu i oprezno u prometu nije vožnja igrica na kompu..... !!!

GR
grodar
15:07 04.12.2016.

Dozivotan zatvor za ubojicu

BU
bulog55gmdg
17:33 04.12.2016.

Mlad i bedast., al i ona koja je sjela s njim u auto. Znam da nije bila bi kukavica i još ponešto al bi bila živa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije