Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapaljena škoda

Jesu li ovim automobilom bježali Klicine ubojice?

zapaljena škoda, vinko žuljević klica
Foto: Pixsell
1/9
03.05.2015.
u 13:07

Policija je pronašla zapaljenu Škodu bosansko-hercegovačkih tablica na Novoj Branimirovoj kraj željezničke pruge

Policija je pronašla zapaljenu Škodu bosansko-hercegovačkih tablica na Novoj Branimirovoj kraj željezničke pruge.

Sumnja se da su njome navodno pobjegli ubojice Vinka Žuljevića Klice s mjesta događaja. On je jutros u 7.55 sati nakon mise zaustavljen u svom automobilu i brutalno ubijen.

Dočekali su ga nepoznati napadači na motorima, okružili ga, izvukli iz automobila te izrešetali. Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Jurica Ilić potvrdio je da je više nepoznatih osoba iz vatrenog oružja usmrtilo Vinka Žuljevića nakon čega su se napadači udaljili vozilima.

Više detalja ovog tragičnog događaja trebao bi pokazati policijski očevid.

>> Ubijen Vinko Žuljević Klica: Napadači ga dočekali na motorima, izvukli iz auta i izrešetali!

>> Tko je bio Vinko Žuljević Klica

Komentara 16

Avatar škrljevo
škrljevo
13:40 03.05.2015.

okružili ga na motorima a bježali u škodi???????

EK
ekoeko11
14:02 03.05.2015.

Na slikama nema ni klicinog auta. Kao da je ubijen pjesak.

FI
Fijaker13
13:39 03.05.2015.

Covjek cetiri mjeseca pokusavao prodati octaviju "utegnutu ko mlada". Nocas se probudio i rekao ženi. "Odo ja zeno u Zagreb. Ima tamo sajam uz Savu. Ako ne prodam nasa kola do 8 jer znas narod tamo dolazi rano, ja cu ja zapalit alaha mi ili tvog boga kako ti drago. I de mi napravi da me cheka supa oko 1, jedan i po". Zapalio Skodu tako blizu pruge da mu vlak za Brod ne utekne. A novininari odmah sve s ubojstvom i crnom kronikom vežu. Dosta sale. Grozno je sto se dogadja i dogadja i dogadja... Valjda cemo se stici za zivota prosvijetliti i ostaviti svijet malo ljepsi od onog kakav nas je docekao. To je jedini put..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije