Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Jeste li vidjeli dječaka i djevojčicu koji su nestali u Zagrebu?

nestali
Nestali.hr
21.11.2012.
u 11:50

Lovro Pasarić posljednji put je viđen 19. studenoga oko 11 sati kad se udaljio s adrese Brezovička cesta u Zagrebu.

Policija traga za 14-godišnjim Lovrom Pasarićem, koji je posljednji put viđen 19. studenoga oko 11 sati, a od tada mu se gubi svaki trag.

On se u ponedjeljak udaljio s adrese Brezovička cesta u Zagrebu. Bio je odjeven u plave traperice i smeđu jaknu, nosio je naprtnjaču, ali ne zna se koje boje.

Visok je oko 160 centimetara i ima plavu kosu.

Također, u Zagrebu je 16. studenog nestala 15-godišnja Monika Avdić. U jutarnjim satima udaljila se s adrese stanovanja, navodeći da ide u školu, nakon čega se nije vratila kući.

Jače je tjelesne građe i ima smeđu kosu. Između palca i kažiprsta lijeve ruke ima istetovirano slovo M. Bila je odjevena u smeđu kožnatu jaknu i plave traperice. Nosila je smeđe tenisice.

Ako ste ih vidjeli, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju. Informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr ili zagrebacka@policija.hr.

>>U tjedan dana nestalo šestero ljudi, dvoje maloljetnika

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagorka
15:33 21.11.2012.

Možda problemi u školi su u pitanju pa onda je najlakše izigravati nezna ni sam kaj kaj se roditelji sekiraju

ME
Meraxes
13:22 21.11.2012.

Djeca bježe zbog ljubavi ili jer im kod kuće nije dobro, a neki od njih to rade i serijski. Ne znam što bi ministar trebao po ovom pitanju učiniti, valjda ih lancem osobno vezati. Prestanite fantazirati o nekakvoj trgovini organimaa jer je takav slučaj nezabilježen na ovim prostorima. Nevjerojatno da su odrasli ljudi još uvijek podložni takvim glupim bapskim pričama.

MI
mikimc
14:23 21.11.2012.

ima 15 godina i tetovazu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije