Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Dvojica mladića poginula, a dvije osobe ozlijeđene u sudaru motocikla i osobnog automobila

nesreća Petrinja
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/10
06.05.2016.
u 22:50

Pri sudaru automobila marke BMW i motocikla Suzuki smrtno je stradao 25-godišnji motociklist. Bitku za život u večernjim satima izgubio je i njegov 18-godišnji suvozač

Danas oko 18 sati došlo je do prometne nesreće u Sisačkoj ulici u Petrinji. Pri sudaru automobila marke BMW i motocikla Suzuki smrtno je stradala jedna osoba, izvijestila je policija. Riječ je o 25-godišnjem motociklistu Krešimiru Krutaku iz Siska koji je život izgubio na mjestu događaja. 

Tri osobe prevezene su u Opću bolnicu "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku u kojoj je u 21:26 sati život izgubio još jedan mladić, 18-godišnji suvozač motociklista. Vozač i suvozač iz osobnog automobila zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Na mjestu nesreće trenutačno se vrši očevid kojim bi se trebale utvrditi okolnosti zbog kojih je došlo do nesreće. Zbog očevida otežan je promet cestom Sisak – Petrinja.

>>Teška nesreća u Zagrebu: Jedan vozač pobjegao, žena u životnoj opasnosti

Komentara 4

PP
Poznavatelj Prilika
15:31 08.05.2016.

bmw na suprotnoj traci, il je preticao il je oduzeo prednost motociklu, policija prvo mora vidjet tko je familija vozača bmwa pa tek onda mogu reći ko je krivac za nesreću?

ZA
Zac11
08:13 09.05.2016.

Motociklu koji juri 200 km/h kroz naseljeno mjesto ne možeš oduzeti prednost, jer je to nevidljiva raketa koja e pojavi "niotkud" i zabije se u tebe.

SA
Samson26
07:41 07.05.2016.

RIP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije