Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OZLIJEĐENIH

Crno subotnje jutro: Četiri osobe poginule u različitim nesrećama

Nesreća
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
25.03.2017.
u 10:16

U tijeku su očevidi

Tri teške prometne nesreće dogodile su se u subotu ujutro, u Medarima, u Jelisavecu kraj Našica i u Jastrebarskom. Sve sa smrtnim posljedicama. 

U Medarima, u općini Dragalić, jedna je osoba poginula, a tri su ozlijeđene kada je osobni automobil iz još neutvrđenih razloga sletio u odvodni kanal, javila je brodsko-posavska policija.

Nesreća se dogodila oko 3,15 sati u Medarima ispred kućnog broja 3, kada je osobni automobil sisačkih registracijskih oznaka sletio u odvodni kanal, pri čemu je jedan muškarac poginuo. Trojica ozlijeđenih muškaraca prevezena su vozilom Hitne pomoći u bolnicu u Novoj Gradiški, navodi policija. Očevid je u tijeku.

U drugoj prometnoj nesreći dvojica muškaraca smrtno su stradala u Jelisavcu kod Našica oko 6.45 sati.

- Automobil je sletio s ceste i udario u betonski mostić. U vozilu su bile dvije osobe i obje su smrtno stradale - kažu nam u PU osječko-baranjskoj. Život su izgubili 37-godišnjak iz Martina i 21-godišnjak iz Našica. Očevid je u tijeku.

Iz policijske postaje Jastrebarsko javljaju kako je 56-godišnji vozač preminuo za vrijeme upravljanja vozilom. 

>> Mladić divljao po Trešnjevci: 'Niste vi policajci, sredit ću vas, ja sam boksač'

>> Policijski službenik izgubio kontrolu nad motociklom pa teže ozlijedio dvije pješakinje

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar pendreck
pendreck
10:34 25.03.2017.

ili stavite cijevi za kanalizaciju pa zatrpajte te "mostove" u selima ili tempo 30. Spasimo zivot bar 300 ljudi godisnje. Ah zaboravih: Koga uhbate da vozi 35 bez dozvole bar godinu dana i auto na drazbu

Avatar Robinzon
Robinzon
11:14 25.03.2017.

Za ovakve prometne nesreće sa smrtno stradalima nisu razlog ni loše ceste ni loša signalizacija, već loši vozači.Najefikasnija kazna je oduzimanje vozila na određeno vrijeme umjesto oduzimanja vozačkih dozvola.

BU
BubyZG
11:41 26.03.2017.

Po tko zna koji put, danak uzimaju izuzetno opasne ceste u ravničarskim krajevima, gdje u naseljima postoje odvodni kanali sa prilaznim mostićima. Bilo kakvo izlijetanje sa ceste završava u jarku iz kojega nema izlaska i samo je pitanje koliko će automobil usporiti do prvog betonskog mostića ! Ukoliko je prvi most blizu, čak i sa brzinom od 50 km/h posljedice su strašne !! Ograde su skupe, ograničenje ispod 30 km/h nije zakonsko, a ugradnja kanalizacijskih cijevi je za lokalnu samoupravu obično preskupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije