Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomozite policiji

Je li ovaj lopov ukrao nakit vrijedan 14.000 kuna?

mogući kradljivac nakita
Foto: screenshot/PU primorsko-goranska
1/3
03.05.2016.
u 15:03

Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kaznenog djela teške krađe počinjenog 31. prosinca 2015. godine na području Lovrana. Prema dosadašnjim saznanjima za sada nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio nakit u vrijednosti 14.000 kuna, objavila je Primorsko-goranska policija.

U sklopu do sada provedenog kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja te moli građane ukoliko raspolažu informacijama o muškarcu s fotografija  da obavijestite Policijsku postaju Opatija  na telefon 051/710-111, njima najbližu policijsku postaju ili  nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr . 

Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno.

>>  Tarik i Lejla optužili spremačicu Anicu za krađu zlatnine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije