Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvero ozlijeđenih

Jazavac prouzročio nesreću: Išla ga zaobići pa izazvala frontalni sudar

prometna nesreća,Pleternica,jazavac
Foto: Požega.eu
1/8
23.10.2014.
u 08:39

Dvije osobe su lakše, a dvije teže ozlijeđene u nesreći koja se jutros dogodila na cesti između Pleternice i Vesele

U teškoj prometnoj nesreći, koja se jutros poslije 6 sati dogodila na cesti između Pleternice i Vesele, ozlijeđene su četiri osobe, od kojih dvije teže. U nesreći su sudjelovali, javlja portal Požega.eu osobni Fiat karavan u kojem su bile dvije osobe i manje teretno vozilo s tri osobe.

Kako kažu očevici, nesreću je prouzročio jazavac koji se nalazio se na kolniku. Vozačica Fiata pokušala ga je zaobići i pritom je izgubila kontrolu nad vozilom. Zahvatila je bankinu, što ju je odbacilo na suprotni trak kolnika te se zatim direktno sudarila s manjim teretnim vozilom koje joj je dolazilo ususret. Od siline sudara teretno vozilo je odbačeno u jarak, pri čemu su dva suvozača koja su se nalazila u njemu teže ozlijeđena.

Ozlijeđenima je pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Požega.

>>Pješaka 'zakačila' retrovizorom i zaradila kaznenu prijavu

>>Ovo je čudo: Teška prometna nesreća, a nikom ništa!

Komentara 6

Avatar fredi
fredi
11:07 23.10.2014.

Ne kužim zašto je u članku jazavac napisan pod navodnicima i podebljan??? Zar ovo na fotografiji nije jazavac??? Svašta!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
10:58 23.10.2014.

kakav mozak moraš biti da bi nešto išao izbjeć na cesti ideš tako da skreneš pod kamion

SZ
simo.zgela
10:32 23.10.2014.

jazavac nije uzrok nesrece,nego je jazavac uzrok obilazenja,a buduci da je vozacica zahvatila bankinu to je izazvalo gubitak nadzora nad vozilom sto je izazvalo sudar.dakle jazavac je mrtav lezao i nikako nije mogao uzrokovati prometnu nezgodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije