Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mogu je izvući

Jahta Equilibrium potonula noćas u Betini

potonula jahta,Betina
Foto: MPPI
1/2
06.03.2015.
u 12:55

Na poziciji potonuća nisu uočeni tragovi onečišćenja mora i plovilo je osigurano od mogućega pomicanja ili oštećivanja susjednih plovila

Motorna jahta naziva ''Equilibrium“ dužine 13,2 metra u vlasništvu austrijskog državljanina S.G. potonula je noćas u mjestu Betina na otoku Murteru.

Lučka ispostava Murter odmah je obavijestila Lučku kapetaniju o potonuću jahte s dva pogonska stroja pojedinačne snage od 320 kW, javlja Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Na poziciji potonuća nisu uočeni tragovi onečišćenja mora i plovilo je osigurano od mogućega pomicanja ili oštećivanja susjednih plovila. Očevidni postupak o uzrocima potonuća nastaviti će se nakon izvlačenju plovila na kopno čim to dopuste vremenske prilike, budući da orkanski udari bure ne prestaju već drugi dan te uzrokuju vrlo visoke valove.

>>Brodolomac spašen, a brodica mu se razbila od stijene i potonula

>>Slovenac doživio havariju u Vrgadskom kanalu i ostao bez jedrilice
 

Komentara 2

Avatar narozi
narozi
18:29 06.03.2015.

pretvorite te je u podmornicu sada

Avatar emilsalis
emilsalis
19:17 06.03.2015.

osiguran je....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije