Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skradin

Izgubljeni novčanik ipak ne pripada visokom dužnosniku MOL-a

skradin
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
28.07.2014.
u 14:20

Koliko znam, sada policija ima novčanik i sastavlja zapisnik,a mađarskog državljanina nismo vidjeli, rekla nam je majka jedne od djevojčica

Tri djevojčice iz Skradina koje su u nedjelju pronašle novčanik s novcem isti su odnijele u Turističku zajednicu Skradina, a Mađar, vlasnik novčanika, nije, kako se špekuliralo visoki dužnosnik MOL-a, već 19-godišnjak. Mladenka Brajković Dželalija, majka jedne od triju djevojčica Antee, Marte i Leonarde koje su pronašle novčanik, rekla nam je da ona misli da je u novčaniku bilo nekoliko stotina kuna i nešto forinti i da je ne zanima nikakva nagrada za njezino dijete.

 - Meni je najveća nagrada to što mi je dijete nađeno i što je predala novčanik u TZ Skradina. Koliko znam, sada policija ima novčanik i sastavlja zapisnik,a mađarskog državljanina nismo vidjeli, rekla nam je majka jedne od djevojčica.

>> Visokom dužnosniku MOL-a tri djevojčice vratile izgubljen novac?

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:02 28.07.2014.

Jucer je bio,danas nije!ajd se odlucite dal je uopce novcanik u pitanju

Avatar kamon
kamon
16:33 28.07.2014.

MOL drzi sve pod kontrolom, cak su intervenirali na ovu vijest o visokom MOL-ovom duznosniku punom para! Kao nije istina, mozda je njegov sin od 19 god?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:40 29.07.2014.

koliko je visok taj visoki dužnosnik 2,2 m?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije