Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALOLJETNIK ZAPALIO MADRACE

Požar u remetinečkom zatvoru, šest policajaca nagutalo se dima pa prevezeni u bolnicu

Remetinec
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
25.08.2016.
u 22:02

Kako neslužbeno doznajemo, požar je izbio nakon što je jedan maloljetni zatvorenik, koji je premješten u drugu ćeliju, unutar te ćelije zapalio madrace

U Okružnom zatvoru u Remetincu večeras oko 18.55 sati izbio je požar u jednoj od zatvorskih ćelija, zbog čega je jedan cijeli zatvorski odjel morao biti evakuiran.

Kako neslužbeno doznajemo, požar je izbio nakon što je jedan maloljetni zatvorenik, koji je premješten u drugu ćeliju, unutar te ćelije zapalio madrace.

Sreća u nesreći je što se to događalo u vrijeme smjene pravosudne policije, pa su pravosudni policajci stigli brzo intervenirati te su uspjeli provaliti u ćeliju.

Šestorica pravosudnih policajaca prilikom te intervencije nagutala su se dima te su prevezeni u bolnicu na Jordanovac.

U gašenju požara sudjelovali su i vatrogasci, koji kažu da su dojavu o požaru zaprimili u 18.55, a da je intervencija okončana u 19.38. 

Policijski očevid potrajat će neko vrijeme, a neslužbeno se također doznaje da je maloljetnik koji je, po svemu sudeći, izazvao požar bio nezadovoljan premještajem u zasebnu ćeliju. Tamo je pak premješten jer prema propisima i pravilima maloljetna osoba unutar zatvora ne može biti smještena u istoj ćeliji s punoljetnicima.

>> U požaru automobila smrtno je stradala jedna osoba

Ključne riječi

Komentara 12

LA
LANA555
22:26 25.08.2016.

Ma vrlo važno ,sama bjeda u prdekani a pravi lopovi vani.

DU
Deleted user
00:17 26.08.2016.

postavlja se pitanje sto radi maloljetnik u remetinackom zatvoru to je jedno vi krsite medjunarodno pravo i taj i takav mora biti smjesten u zatvor za maloljetnike a ne u remetincu pa prema tome preispitajte svoje postupanje

CI
cirep22
00:43 26.08.2016.

Remetinec pa Lepoglava, to je budući dom Zorana Milanovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije