Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALE

Iz zgrade u izgradnji ukrali dijelove za sustav grijanja, a iz župnog ureda novac i nakit

Srebrni nakit
Jurica Galoić/ PIXSELL
25.10.2014.
u 16:07

Nakon što je pročešljao gradilište, lopov je odnio dijelove za sustav grijanja, čime je poduzeće Eks vivo ulaganja oštetio za 30.000 kuna.

Da  lopovi  ne  biraju  što  kradu,  svjedoči i primjer iz Zagreba, gdje je nepoznati  počinitelj  od 17. do 24. listopada provalio u stambenu zgradu u izgradnji  u  Bukovečkom krču.

Nakon što je pročešljao gradilište, lopov je odnio  dijelove  za  sustav  grijanja,  čime  je poduzeće Eks vivo ulaganja oštetio  za  30.000 kuna. Ne meti lopova našao se i župni ured Svetog Ivana Krstitelja u Novom Čiču u koji je provaljeno u petak između 20 i 23 sata. Lopov je ukrao novac i nakit, a šteta je par desetaka tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije