Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVALE

Iz trgovina krali mlijeko, alkohol i sokove

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.10.2015.
u 14:00

Osim toga, trojka se sumnjiči i za provale i u dvije trgovine od kud su ukrali mlijeko, sokove i alkohol.

Dva maloljetnika i M.B.  (31) kazneno su prijavljeni zbog tri provale i jednog  pokušaja  provale  počinjenih na širem području Vrbovca, a ukupna šteta u  tim provalama je 48.500 kuna. Sumnja se da je  M.B. u noći na 10. srpnja  provalio  u trgovinu u Križevačkoj ulici u Vrbovcu, od kud je ukrao 400  kuna. Također se sumnja, da je zajedno s dvojicom maloljetnika tijekom kolovoza  i  rujna  provalio u jedno skladište. No od tud nisu ništa ukrali jer  se oglasio alarm pa su morali pobjeći.

Osim toga, trojka se sumnjiči i za  provale  i u dvije trgovine od kud su ukrali mlijeko, sokove i alkohol.

>> U sobi postavio šator pa u njemu uzgajao marihuanu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
20:59 03.10.2015.

to sve nije ništa u odnosu na Sanadera i Vidoševića oni su male bebice a presudom suda u slučaju Sanader šta drugo već im sud poručuje kradite nema kazne za to !!!!

LA
LANA555
15:28 03.10.2015.

Vi se salite ! Kaj stvarno ? Sram ih bilo aj mljeko al kud i alkohol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije