Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srebrni pladanj

Iz muzeja u Rovinju ukradena umjetnina Pabla Picassa

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
27.08.2015.
u 13:10

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je ukrao srebrni pladanj ''Jacqueline na mostu''

Nepoznati počinitelj u utorak u prijepodnevnim satima ukrao je iz muzeja u Rovinju srebrni pladanj ''Jacqueline na mostu'' Pabla Picassa koji je vrijedan nekoliko stotina tisuća kuna, izvijestila je PU istarska.

Umjetnina kružnog oblika i promjera oko 30 centimetara bila je izložena u sklopu izložbe slavnog slikara.

- Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja i tragaju za nepoznatim počiniteljem -  navodi PU istarska koja je pozvala građane koji imaju saznanja o nestaloj umjetnini da se jave u Policijsku postaju Rovinj, na brojeve 192 ili 052/538 239, a sve korisne informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.

>> Vrijedna Delacroixova slika ukradena u Parizu pronađena u Beogradu

Komentara 8

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
13:34 27.08.2015.

Osiguranje koje je čuvalo umjetnine,ako neoni onda organizator što nije imao to osiguranje,krivi su,ili se radi lovu u mutnom (namještaljki,ja tebi ti meni)

SX
sudbina x
13:38 27.08.2015.

Ma nemojte pa kako se to moglo dogoditi u kulturnom i nacionalno osviještenom Rovinju. Pladanj je najvjerojatnije vec u Srbiji..!

XX
xxx008
14:01 27.08.2015.

za nepovjerovati,slike obiđe svijet i ukradu je bas u Hrvatskoj,toliko o nama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije