Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽNICA

Iz ilegalnog pištolja ispalio mu hitac u potiljak

Policija
Foto: Dino Stanin
29.09.2016.
u 16:17

Ubojstvu je navodno prethodio višemjesečni sukob oko najma stana

S.V. (61) optužen je za ubojstvo D.Š. (45), a optužnicu protiv njega podignulo je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru.

Prema optužnici, S.V. se tereti da je 5. kolovoza oko 18 sati u Ruplju kraj Zadra iz pištolja marke Bereta, kojeg je ilegalno posjedovao, pucao D.Š. u potiljak.

Ispalio je jedan hitac, a od zadobivenih ozljeda D.Š. je 12. kolovoza preminuo u zadarskoj  bolnici. Ubojstvu je navodno prethodio višemjesečni sukob oko najma stana. Tužiteljstvo u optužnici traži da se S.V. produži istražni zatvor.

>> Suprugu zatukao zidarskim čekićem dok je spavala

Ključne riječi

Komentara 2

NI
nikola13782
17:31 29.09.2016.

haha...predmetnom d.š. bi mnogo zgodnije bilo da mu je pucao u potiljak iz "legalnog" pistolja

TO
ToniPavelic
22:29 30.09.2016.

Pa rodbini bi bilo relativno zgodnije da im je ovaj ubio clana obitelji iz registriranog pistolja, mogli bi uz ubojicu tuzit i drzavu za naknadu nematerijalne stete. Ovako drzava nema nikakvu odgovornost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije