Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje za Fimi Mediju

Ivica Kirin: Danas ne bih svjedočio, protiv mene se zbog iste stvari vodi paralelni postupak

Ivica Kirin
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
28.03.2017.
u 10:53

Na klupu za svjedoke sjeo je i Ivica Mišetić, bivši direktor Croatia Airlinesa

- Poštovano Vijeće ja danas ne bih svjedočio. Protiv mene se zbog iste stvari vodi paralelni postupak, a ja u njemu još uvijek nisam iznio svoju obranu - kazao je Ivica Kirin, bivši HDZ-ov ministar policije i aktualni gradonačelnik Virovitice.

Kirin je došao na Zagrebački županijski sud, gdje je trebao svjedočiti u nastavku suđenja Ivi Sanaderu i ostalima optuženima u aferi Fimi Medija. No, to svjedočenje je trajalo vrlo kratko obzirom da kao i što je sam kazao, protiv njega se vodi postupak u kojem ga USKOK tereti da je poslovanjem MUP-a sa Fimi Medijom proračun oštetio za sedam milijuna kuna.

Osim Kirina na klupi za svjedoke sjeo je i Ivica Mišetić, bivši direktor Croatia Airlinesa. On je iskazivao kako je Ivo Sanader tijekom šest godina, dok je Mišetić bio direktor, zvao Mišetića kako bi bukirao karte za svoju obitelj. Mišetić je kazao da je bila riječ o kartama koje su bile plaćene između milijun i milijun i pol kuna, te da su se odnosile na putovanje članova obitelji Sanader.

> > Sanader je sposoban za suđenje, nastavljaju mu se procesi i za Fimi mediju i za Planinsku

> > Gužva na optuženičkoj klupi 2017. - politička krema na hodniku suda

Komentara 3

DU
Deleted user
11:48 28.03.2017.

Mi građani već smo umorni od tih beskrajnih suđenja, dali je to stvarno toliko teško procijeniti dali je netko kriv ili nije ili je pravosuđe tako nesposobno i zašto pozivaju svjedoke ako znaju da ti svjedoci nesmiju trenutno svjedočiti kaoo evo sad Kirin. Čini mi se da se samo pravi eksplozija koštanja koju tako i tako će na kraju morati platiti porezni obveznici-jadan narod dvaput mora platiti ovima kad su krali i sad kad im sude.

LI
limun-
13:08 28.03.2017.

Kerum koji je pokrao vlastitu firmu i dobavljačima oteo njihovu imovinu ostavijo na tisuće gladnih i nikom ništa, gdje tu pravda

OB
ObrenM
13:13 28.03.2017.

Kirin- moralna vertikala koji je ljude maltretirao za male prekrsaje,a on premazan svim mastima,punio svoja djepove.Postupak se odugovlaci,dok se dovoljno ne razvodni i ujeo vuk magare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije