Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevare građana

Istražni zatvor određen Radovanu Štetiću i 12-orici

Radovan Štetić
Žarko Bašić/PIXSELL
30.05.2013.
u 22:21

Štetića i ostale sumnjiči se da su tražili kreditno nesposobne osobe preko kojih su dizali kredite koje nisu vraćali ili su, pak, naručivali robu od raznih poduzeća koju nisu plaćali.

Od 15 osumnjičenika koji su danas poslijepodne dovedeni pred suca istrage zbog sumnje da su se bavili prevarama i krivotvorenjem, istražni zatvor određen je 13-orici, a među njima i Radovanu Štetiću.

Istražni zatvor određen je i dvojici muškaraca koji su u bijegu, a jedan je od njih slovenski državljanin. Štetića i ostale sumnjiči se da su tražili kreditno nesposobne osobe preko kojih su dizali kredite koje nisu vraćali ili su, pak, naručivali robu od raznih poduzeća koju nisu plaćali.

Cijela priča događala se tijekom 2011. i 2012. godine, a razotkrivena je prije mjesec dana kada je uhićen Saša Burušić, sin načelnika PU zagrebačke Gorana Burušića. Mladi Burušić u pritvoru je bio gotovo mjesec dana, a pušten je prije neki dan nakon što je iznio opširnu obranu. Inače, osumnjičenici koji su dovedeni na sud prije toga su ispitani na tužiteljstvu, gdje su iznijeli svoju obranu. Neki su priznali krivnju, neki su poricali, a među onima koji je porekao sve što mu se stavlja na teret, bio je Radovan Štetić.

>>Sin šefa policije bio je kotačić u lancu Štetićeve skupine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije