Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NOVAC SE UNOSIO U HGK'

Svjedok na suđenju Vidoševiću: Pitali su me jesam li spreman prema uputama podizati novac, rekao sam – vrlo rado!

Igor Premilovac i Nadan Vidošević
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
22.03.2017.
u 09:39

Premilovac je na početku ovog postupka bio suoptužen, no priznao je krivnju te se nagodio s USKOK-om. Isto je učinio i Komerički

Igor Premilovac sjeo je na klupu za svjedoke zagrebačkog Županijskog suda kako bi svjedočio u nastavku suđenja Nadanu Vidoševiću i drugima u aferi HGK Remorker. Kazao je da ga je nazvao Davor Komerički te ga pitao je li spreman prema njegovoj uputi pisati neke račune te podizati novac. Premilovac je odgovorio: "Vrlo rado".

Tako je počela njihova suradnja, a novac se nosio u HGK  

Premilovac je inače na početku ovog postupka bio suoptužen, no priznao je krivnju te se nagodio s USKOK-om. Isto je učinio i Komerički. Inače, po Premilovčevoj tvrtki Remorker, afera je dobila ime. Premilovac je kazao da je tvrtka osnovana 2004. te da joj primarni cilj nije bio pranje novca.

– No vrlo brzo se u to pretvorila – kazao je.

>> Nadan Vidošević blokirano imanje iznajmljuje za vjenčanja. Najam od petka do nedjelje stoji 2500 eura

>> Odgođena rasprava u nastavku suđenja Nadanu Vidoševiću jer je optužena Zdenka Peternel bolesna

Komentara 4

Avatar Matija22
Matija22
10:58 22.03.2017.

nasmijani lopov se više ne smije na slikama prestalo mu smješno bit

Avatar links
links
11:08 22.03.2017.

sve je to uzalud, sada ide članak o nezakonito prikupljenim dokazima, iskazima bez prisustva odvjetnika, zastarama, nezakonitom prisluškivanju..... pa ovo je hrvatska, zašto bi lopovi bili u zatvoru?

OB
ObrenM
13:13 22.03.2017.

Tko daje minuse-fanovi nekad nasmijanog lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije