Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA ILI SAMOUBOJSTVO?

Identificiran mrtav muškarac iz vozila izvučenog iz Novčice

Truplo
Foto: HGSS Gospić
1/12
23.02.2017.
u 13:27

Riječ je o Peri Klariću koji je do unatrag par mjeseci živio u Korenici, a onda preselio u Solin, gdje je rodbina i prijavila njegov nestanak

Postupkom identifikacije mrtvog tijela pronađenog u ponedjeljak u automobilu na dnu rijeke Novčice u Gospiću utvrđeno je da se radi o 58-godišnjaku iz Korenice, čiji je nestanak prijavljen 18. listopada prošle godine, izvijestila je u četvrtak ličko senjska policija, koja utvrđuje okolnosti smrti.

Riječ je o Peri Klariću koji je do unatrag par mjeseci živio u Korenici, a onda preselio u Solin, gdje je rodbina i prijavila njegov nestanak nakon što desetak dana nisu znali ništa o njemu. Policija je potom prema snimkama s prometnica kao Klarićev posljednji trag utvrdila njegov silazak s autoceste prema Gospiću 18. listopada prošle godine.

Glasnogovornica ličko-senjske Policijske uprave Maja Brozičević izjavila je Hini kako za policiju pronalaskom nestale osobe posao nije završio, nego tek treba utvrditi ima li elemenata kaznenog djela, ili postoje dokazi koji bi upućivali na prometnu nesreću ili samoubojstvo.

Između ostalog, dodala je, policija namjerava rasvijetliti je li Klarić mogao svojim automobilom uopće sletjeti na mjesto kod mlinice, ili je voda automobil tamo donijela s nekog drugog mjesta, kao i druge okolnosti.

Automobil s tijelom muškarca pronašli su u ponedjeljak popodne ronioci HGSS-a, koji su ciljano ronili da provjere navode ribiča stare nekoliko tjedana da se na dnu Novčice vjerojatno nalazi automobil crvene boje. Zaron se nije mogao obaviti ranije. jer je rijeka bila tjednima zamrznuta zbog kontinuiranih temperatura ispod ništice. Automobil je izvađen u stanju znatnih oštećenja.

>> Iz rijeke u Gospiću izvađen golf s truplom nepoznate osobe

>> Jedan nađen u raspadajućem stanju, drugi kako mrtav sjedi na klupi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije