Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠEN POMOĆU UŽETA

Htio se utopiti u Savi, spasili ga vatrogasci

policija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
06.12.2016.
u 09:21

Osoba je imala namjeru utopiti se u rijeci Savi. Po pozivu službenika Policijske uprave zagrebačke, na mjesto događaja poslano je vozilo s čamcem Javne vatrogasne postaje Jankomir

Iz rijeke Save jutros je spašen utopljenik, a iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izvijestili su da je osobu, uz pomoć užeta, spasila posada čamca Javne vatrogasne postaje Jankomir.

Ured je dojavu o akciji spašavanja osobe na lokaciji Priobalna cesta bb. zaprimio u 1,33 sati od Operativnog komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

"Osoba je imala namjeru utopiti se u rijeci Savi. Po pozivu službenika Policijske uprave zagrebačke, na mjesto događaja poslano je vozilo s čamcem Javne vatrogasne postaje Jankomir. Osoba je spašena pomoću užeta", izvijestili su u priopćenju iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

>> Utopljenik izvučen iz mora kod Korčule

>> U središtu Vinkovaca u Bosutu pronađeno tijelo muškarca

Ključne riječi

Komentara 2

ZZ
zemljišna zajednica
11:24 06.12.2016.

stari moj , ima lopova prevaranata kokošara i unutar branitelja, no velika večina populacije preko 90 % niti je u mirovini niti je dobila stan, ima nas dosta nezaposlenih a sa godinama nitko nas neće, nikome ne pašemo, nemamo besplatnono ni dopunsko osiguranje, nemamo ni pravo na jedan sistematski pošteni pregled, u mirovini nismo raditi više ne možemo, za Hrvatsku smo spremni bili umrijeti i ostaviti svoje bližnje, tako da nije sve kak vidite po muljatorima, muljatore prokazujte, ti bi muljali uz svaki sustav, pravi bojovnik ne moli i ne prosi i ne želi biti na teret zajednici, radije će sam sebi presuditi nego da drugi trpe zbog njega, nadalje pitanje što bi bilo sa nama da su Srbi dobili rat, iživljavanje, ponižavanje, torture, uz pomoć domačih izdajnika kojih je u Hrvata uvijek bilo u enormnim količinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije