Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠAJNI NALOZI

Hrvatskim i stranim državljanima oduzete ampule, baloni, dozeri...

zapljena
Foto: Carinska uprava
1/4
26.08.2016.
u 16:02

Carinici su oduzeli i ukupno 56 kilograma neobilježenog sitno rezanog duhana

Na području Zadarske županije tijekom prošlog vikenda ovlašteni carinski službenici Odjela za mobilne jedinice Zadar i Varaždin proveli su mjere nadzora vezane uz primjenu Zakona o trgovini.

Kako je danas objavila Carinska uprava, uočeno je da više hrvatskih i stranih državljana vrši prodaju robe za čiju kupnju i prodaju nisu registrirani. Zbog toga su im izdani prekršajni nalozi, a roba je privremeno oduzeta. Radi se o 923 ampule, 849 balona, sedam dozera i četiri boce za punjenje.  

Ovlašteni carinski službenici Odjela za mobilne jedinice Zadar usto su prekjučer prilikom nadzora od hrvatskog državljanina oduzeli ukupno 56 kilograma sitno rezanog duhana koji nije bio obilježen nadzornim markicama Ministarstva financija Republike Hrvatske. Prekršitelju će biti izdan prekršajni nalog te izvršen obračun i naplata trošarine.

>> Velika zapljena droge na području Klanjca i Marije Gorice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije