Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršio uvjetnu

Hrvatska traži ubojicu policajca: 'Francuska nema novca da me izruči'

Predrag Kulić
Foto: interpol
24.04.2014.
u 11:51

– Izišli su ususret hrvatskom sudu na način da su im dali rok od mjesec dana da dođu po mene – napisao je Kulić u mailu

– Francuzi su rekli da oni nemaju novca da me izruče jer po njihovim zakonima nisam napravio nikakav prekršaj – napisao j u mailu Slobodnoj Dalmaciji 57-godišnji Splićanin Predrag Kulić koji je na temelju europskog uhidbenog naloga uhićen na teritoriju Francuske Polinezije.

– Izišli su ususret hrvatskom sudu na način da su im dali rok od mjesec dana da dođu po mene – piše Kulić i dodaje da je podnio ustavnu tužbu koja se rješava po hitnom postupku.

Za Kulićem je Hrvatska izdala međunarodnu tjeralicu te se nalazio na Interpolovoj listi bjegunaca od kada je prekršio uvjete uvjetnog dopusta i bez odobrenja suda otišao izvan granica Hrvatske. Kulić je pravomoćno osuđen na 13 godina zatvora zbog ubojstva bivšeg policajca Mirka Nickija u hvarskoj diskoteci u rujnu 2000. godine. U Francuskoj Polineziji je uhićen u veljači.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Komentara 1

MX
Mister X
12:08 24.04.2014.

Hrvatska traži ubojicu policajca: 'Francuska nema novca da me izruči' Barem mi imamo tu love , vjerujem naše pravosuđe se muški obogatilo i bogati i dalje.. Mudraci riješavaju po 15 godina sporove (sporo) .. Naravno da žrtve su glavnom i i krivci po balkan logici ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije