Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vođa dilera

Hrvatski rocker završio iza rešetaka zbog kokaina

kokain
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
22.07.2014.
u 07:25

Sumnjiči se da je 250 grama kokaina nabavio i sakrio u stan 28-godišnje poznanice u Zagrebu

Nekada je žario i palio kao gitarist i vokal Metessijeva benda pod imenom Zvijezde kojem se pridružio 1984. Iste se godine proslavio i albumom Mjesto pod Suncem. No u glazbenim se vodama nije dugo zadržao. Slijedom događaja, 2006. okušao se kao ugostitelj. Danas je zvijezda iz 80-tih, Igor Milojković (53) iza rešetaka zbog kokaina.

Sumnjiči se da je 250 grama kokaina nabavio i sakrio u stan 28-godišnje poznanice u Zagrebu. Kao prodavač droge koji je želio prodati što više, kokain je miješao s aminokiselinom radi dobivanja na masi. Potom bi smjesu prešao u kalupima i prodavao je preprodavačima iz Zagreba i Splita. Uz to, bio je i predvodnik osmorice dilera kojima je policija zaplijenila drogu koja bi u uličnoj prodaji dosegla 100.000 kuna.

Riječ je o 250 grama kokaina, 500 grama aminokiseline namijenjene za povećanje mase kokaina, pola grama marihuane, nešto manje od 4 grama hašiša te 6 tableta s popisa opojnih droga. Također, sumnjivcima je u pretrazi pet domova, dvije garaže i šest automobila, zaplijenjen je i alat kojim su se služili, vaga i preša s kalupima, ali i mobiteli te pedesetak tisuća kuna. Dilerska mreža Milojkovića i suradnika polako se počela otpetljavati već u siječnju, a u subotu su četvorica dilera konačno dolijala. Dovršetkom kriminalističkog istraživanja zagrebačke policije, H. B., I. P., V. V., kao i šef uigrane ekipe, bivši gitarist Milojković pritvoreni su, dok su ostala petorica sumnjivaca u dobi između 29 i 37 godina kazneno prijavljeni.

Svi se sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

>> Svećenika uhvatili s kokainom na prijateljevoj zabavi, optužen je za dilanje!

Komentara 12

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
07:40 22.07.2014.

Čuli Milojković?!

Avatar Hulk007
Hulk007
09:15 22.07.2014.

Nikad čuo!

DI
dioklecijan
09:10 22.07.2014.

Eto novog člana za zatvorski bend "nisam kriv" iz Gline :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije