Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije imao vinjetu

Hrvat vozio u suprotnom smjeru u Sloveniji, kaznili ga s 1200 eura

krivi smjer
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.07.2015.
u 14:16

Nakon što je vozilo zaustavljeno, utvrđeno je kako je vozač u početku vozio u ispravnom smjeru, no nakon što je shvatio da nema vinjetu polukružno se okrenuo i do izlaza s autoceste vozio u pogrešnom smjeru

Policija iz Novog Mesta uhvatila je 71-godišnjeg Hrvata koji se vozio u pogrešnom smjeru na autocesti. Nakon što je vozilo zaustavljeno, utvrđeno je kako je vozač u početku vozio u ispravnom smjeru, no nakon što je shvatio da nema vinjetu polukružno se okrenuo i do izlaza s autoceste vozio u pogrešnom smjeru.

Policija je muškarca radi kršenja Zakona o sigurnosti u prometu predala na postupak Okružnom sudu u Brežicama, a prijeti mu kazna od minimalno 1.200 eura, javlja Delo.

>> Policijske kamere otkrivaju sve grijehe. Nema više zasjeda, prate vas po gradu

Komentara 10

DU
Deleted user
14:39 30.07.2015.

treba mu uzet vozacku dozivotno...taj moze napraviti samo jos vece s.ranje

MR
MRUDante
14:52 30.07.2015.

trebali su mu uzeti i auto, sprovesti ga do granice gdje su mu naši trebali uzeti dozvolu zauvijek!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:58 30.07.2015.

trebalo bi pošteno ispendrekati ove iz krivog smjera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije