Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lista najtraženijih

Hernadi više nije na crvenoj Interpolovoj tjeralici

Zsolt Hernadi
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
26.11.2015.
u 17:50

Ovo je drugi put da se Hernadijevo ime obrisalo s liste najtraženijih osoba.

Prvi čovjek mađarskog MOL-a Zsolt Tamas Hernadi nije više na crvenoj Interpolovoj tjeralici iako je za njim na snazi Europski uhidbeni nalog koji je raspisala Hrvatska zbog afere Ina-MOL.

Ovo je drugi put da se Hernadijevo ime obrisalo s liste najtraženijih osoba. Čelnik MOL-a nedavno se slobodno šetao Austrijom i Njemačkom dok je za njim bila raspisana tjeralica jer su njihova nadležna tijela zaustavila potragu za Hernadijem.

Naime, Mađari smatraju da mu se ne može suditi dva puta za istu stvar jer se protiv njega već vodi postupak na Općinskom sudu u Budimpešti te su o tome obavijestili kolege Austriji i Njemačkoj. 

>> Miljenić: Postupak protiv Hernadija potpuni je apsurd 

>> Krše li zbog Hernadija i Austrija i Njemačka zakon?

Komentara 18

Avatar juricamesko
juricamesko
20:03 26.11.2015.

na Interpolovoj tjeralici nije Hernandi ali su zato na Mup-ovoj četnički generali zločinci Mile Mrkšić i Mile Novaković koji su umrli prije par mjeseci. toliko to u MUp ažurno prate da i ne čudi što je Interpol skinuo Hernandija.

MS
mare_split
18:31 26.11.2015.

Narode, osvjesti se: Slinić je prodao INU Mađaroma i s Rusima dogovorio prodaju DINE (Omišalj) za što je na račun njegovog prijatelja Ježića uplaćeno 50% 'provizije', što je kasnije UDB-a iskoristila za optužbu Sanadera, trovanje uma Hrvata i kako bi komunj...re došle na vlast! Posljedice su jasne: u kur..u smo, dok je pokušaj crvenih da se zadrže na vlasti njihova SLOBODA! Izgube li vlast DORH će 'vratiti pilu' na pravu stranu i 'rasčetvoriti' evidentni kriminal SDP-a! ... Trebaju nam PROMJENE!

Avatar juricamesko
juricamesko
19:06 26.11.2015.

zašto bi to uopće Hernandi bio na tjeralici.jeli Vrhovni sud ukinuo presudu u slučaju Ina-Mol.jeste. po kojoj to optužnici može biti na tjeralici.po onoj kojom je Robert Ježić u hrvatski proračun uplatio 5 milijuna dolara koje je navodno trebao dobiti Sanader. to bi bio krunski dokaz. prošle su 3 godine a ne 30 dana koliko je Ježić tražio a nije uplaćen ni dolar. dali je Ježić priveden ili na tjeralici kao suučesnik.nije.dali mu je oduzeta ne pripadajuća dobit.nije.koji je drugi dokaz da je Mol potkupio Sanadera. nema ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije