Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog ubojstva bivše žene

Grgiću određen istražni zatvor

Ivan Grgić,ubojstvo
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
21.09.2014.
u 23:07

Podsjetimo, Grgić nije mogao prihvatiti sudski nalog da ženi s kojom je bio 30 godina u braku prepusti dvije kuće u kojima su nekad zajedno živjeli

Ivanu Grgiću (87), koji je prije nekoliko dana u Kukunjevcu pored Lipika nožem usmrtio bivšu suprugu Milku Grgić (75), određen je jednomjesečni istražni zatvor. Tako je na prijedlog tužiteljstva odlučio sudac istrage da Grgić ne bi utjecao na svjedoke.

Podsjetimo, Grgić nije mogao prihvatiti sudski nalog da ženi s kojom je bio 30 godina u braku prepusti dvije kuće u kojima su nekad zajedno živjeli. Bivšoj supruzi Milki u nekoliko je navrata prijetio ubojstvom.

>> Ubio je jer nije mogao podnijeti da ga je pobijedila na sudu

>> Nožem ubio bivšu suprugu na njezinu kućnom pragu

Komentara 1

ZA
zahira45
11:36 22.09.2014.

Užas, koja okrutnost i ludilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije