Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT OD RANIJE

Građani uhvatili pedofila pa ga predali policiji. Određen mu jednomjesečni istražni zatvor

pedofilija, zlostavljanje
Foto: Thinkstock
28.10.2016.
u 15:04

Riječ je o čovjeku koji je policiji od ranije poznat po sličnim djelima

Muškarac (29) uhićen je nakon dojave građana, koji su ga spriječili u pokušaju spolne zlorabe djeteta. Događaj se zbio u srijedu oko 20 sati u jednoj  zgradi Sesvetama, gdje je 29-godišnjak htio napastovati djevojčicu.

Srećom primijetili su ga susjedi, koji su ga spriječili u nakani i zadržali do dolaska  policije. Riječ je o čovjeku koji je policiji od ranije poznat po sličnim djelima zbog kojih je i osuđivan. Nakon kriminalističkog istraživanja doveden je sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

> > Priveden 29-godišnji pedofil. Djecu iskorištavao i za pornografiju

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar samo Istina
samo Istina
19:12 28.10.2016.

Greška je takve predati policiji..to se riješava na licu mjesta

AG
agava
22:42 28.10.2016.

A zašto su ga predali policiji? To se obzirom na učinkovito pravosudje rješava na licu mjesta. Lome se ruke i noge i neka se braco snalazi sam. Ionako če kazna biti smijurija, a on je recidivist, pa pravdu treba uzetii u svoje ruke i zaštititi djecu.

GO
gooniegoogoo
16:21 29.10.2016.

nažalost, vrijeme odrađeno u pritvoru će nadići vrijeme zatvorske kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije