Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna se uzrok

Gorjela jedrilica na Šolti u lučici Rogač, potpuno izgorjela iznutra

jedrilica
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/2
30.09.2016.
u 08:04

Vatrogascima je u 16.25 dojavljeno da gori unutrašnjost 12- metarske jedrilice usidrene u lučici Rogač,

U lučici Rogač na Šolti u četvrtak popodne izgorjela je unutrašnjost jedrilice, a vatru je ugasilo sedam otočnih vatrogasaca, izvijestio je Vatrogasno-operativni centar Split.

Vatrogascima je u16.25 dojavljeno da gori unutrašnjost 12- metarske jedrilice usidrene u lučici Rogač, pa je na mjesto događaja otišlo sedam vatrogasaca DVD Šolta sa tri vozila. Pola sata kasnije požar je lokaliziran, a u 17.30 sati i ugašen.

U jedrilici je izgorjela kompletna unutrašnjost. Materijalna šteta se još uvijek ne zna, iako se pretpostavlja da će biti velika, baš kao ni uzrok požara. Na mjestu događaja su uz policiju bili i djelatnici lučke kapetanije.

>>U eksploziji motora izgorjeli gliser i luksuzna jedrilica

Komentara 1

Avatar Proleter
Proleter
10:11 30.09.2016.

:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije