Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci na terenu

Gorjela obiteljska kuća u Vinkovcima, poginule tri osobe, brat i dvije sestre

požar, Vinkovci
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/14
30.01.2017.
u 10:20

Prema prvim neslužbenim informacijama, poginule su tri osobe, brat i dvije sestre koji su se u kući grijali na kartonske kutije

U obiteljskoj kući u Ulici Hrvoja Vukčića Hrvatinića u Vinkovcima u ranim jutarnjim satima došlo je do požara. U požaru ima poginulih osoba. 

Sumnje je potvrdio glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović. Napominje kako će s preciznijim informacijama policija izaći kada se požar potpuno ugasi i napravi očevid. 

Prema prvim neslužbenim informacijama, poginule su tri osobe, brat i dvije sestre. Oni su se grijali na kartonske kutije i najvjerojatnije su se ugušili u dimu. 

Vatrogasci su još na terenu, a više informacija znat će se kada se vatra lokalizira.  

>> Buknuo požar na obiteljskoj kući u Zagrebu, sve službe na terenu

Ključne riječi

Komentara 21

AC
accusator
10:05 30.01.2017.

VuKčića novinaru, ulica Hrvoja Vukčića Hrvatinića, hrvatskoga bana, bosanskoga vojvode, potkralja Dalmacije i Hrvatske... Markirati s nastave povijesti i baviti se novinarstvom nije uputno. Nadam se da posljedice požara ipak neće biti tako tragične. Podrška kolegama iz vatrogasne postrojbe.

DU
Deleted user
09:28 30.01.2017.

Tragedija se dogodila i to je žalosno. Pitanje je da li se mogla spriječiti? U ove zimske dane stalno se na radiju i televiziji vrte obavijesti da se provjeravaju dimnjaci i ložišta. I te obavijesti ne bi trebale na jedno uho ući a na drugo izaći.

LI
linuxuser
10:55 30.01.2017.

Neznam dali ste primjetili, ove rupe na zidovima su jos iz Rata, tj srpske agresije. A otad sigurno žive na crkavici jer bi inače dali popraviti tu žbuku i pobojali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije