Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA "ŽIG"

Glavni 'šaneri' u pritvoru, pomoćnici na slobodi

šaneri
Foto: PUZ
21.07.2014.
u 22:50

Nikolu G. i Ivana R. sumnjiči se da su na razne odjevne i modne artikle šili etikete poznatih brendova i onda ih preprodavali

Dok je jedan kupovao torbice, odijela, košulje i sakoe, drugi je nabavljao lažne etikete Adidasa, Guccija i drugih poznatih brendova. Potom su oba trgovca prodavala "lažnjake", a kupcima u zagrebačkoj Dubravi nije ni na kraj pameti bilo da odjeća nije originalna.

Vrijednost robe kojom su Nikola G. i Ivan R. trgovali procjenjuje se na vrtoglavih 60 milijuna kuna, koje su ih u subotu spremile iza rešetaka istražnog pritvora. Unosan biznis prekinula je zagrebačka policija koja je u akciji "Žig" sumnjivcima zaplijenila 100.000 komada lažno markirane odjeće, 10.500 dresova, ali i 11 šivaćih strojeva te ostali pribor kojim su se Nikola G., Ivan R. i pomoćnici služili u krivotvorenju. Dok su trojica pomoćnika na slobodi, mozgovi operacije zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i bojazni da će ponoviti djelo u pritvoru će biti mjesec dana.

>>Dolijala trojica iz BiH što su u Puli prodavala lažne parfeme

Komentara 4

DU
Deleted user
04:05 22.07.2014.

Da li ovo spada u malo ili srednje veliko poduzetnistvo

AY
ayala
06:33 22.07.2014.

hhhhhhhhhh nisu to ,,saneri,,, draga moja.. hhh al se nasmija nauranak.

KA
KatarinaMedici
11:05 22.07.2014.

Bolje bi im bilo da su tu robu dali sirotinji koja hoda gola i bosa. Zašto nisu to poslali žrtvama poplave, da se ljudi obuku...a ovako će što - uništiti. E, zbogom pameti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije