Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUNOVEC BREG

Glavašev nećak pronađen mrtav u svojoj kući

policijski auto
Foto: ilustracija
01.08.2014.
u 07:47

Susjed je navodno pošao provjeriti što se događa s Antom Glavašom nakon što ovaj majci nekoliko dana nije uzvraćao na telefonske pozive

Mještanin Kunovca Brega, koprivničkog prigradskog naselja, u srijedu poslijepodne pronašao je svoga susjeda mrtvog u njegovoj kući te je alarmirao policiju. Ona je nakon provedene kriminalističke istrage isključila mogućnost nasilne smrti, a od čega je muškarac, koji je živio sam, umro, pokazat će obdukcija.

Lokalni tjednik Mali podravski objavio je kako se radi o Anti Glavašu, nećaku Branimira Glavaša, utemeljitelja HDSSB-a i mostarskog uznika zbog ratnih zločina. Susjed je navodno pošao provjeriti što se događa s Antom Glavašom nakon što ovaj majci nekoliko dana nije uzvraćao telefonske pozive. Do tragične smrti radio je kao zaposlenik Ine na benzinskoj postaji u Donjoj Dubravi.

>> Na imanju našli tijelo mrtvog muškarca

>> Pronađen mrtav 37-godišnjak i pištolj pokraj njegova tijela

Komentara 8

Avatar bosanac1951
bosanac1951
11:08 01.08.2014.

Znači novinaru ovdje je bitno (po tebi) da je Glavašev nećak....Naslovnica ti je katastrofa...

ZA
zahira45
12:58 01.08.2014.

Ahhh...Glavašev nećak pa odmah za vijest....Ubi Bože kakvo novinarstvo!

TV
tv19
12:09 01.08.2014.

Ovaj novinar nije normalan,pa ovakvih slučajeva u Hrvatskoj ima svaki dan i o njima se ne treba izvještavati.Ja znam za 4 ove godine u Rijeci.Urednika treba kazniti za dopuštanje ovakvih priloga jer je očito riječ o blesavom senzacionalizmu.Toliko o slobodi štampe-stavi naslov i ne zanima te koga si povrijedio sa tom idiotarijom!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije