Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supruga nije znala

Gitarist Zvijezda kokainom zarađivao za luksuzan život

kokain
Foto: Thinkstock
23.07.2014.
u 15:00

Suprugu je dočekao šokantan prizor u stanu: Milojković s lisicama na rukama okružen inspektorima

Oprosti mi, pomozi mi – prije godinu dana pjevao je Igor Milojković (53) supruzi stih iz pjesme svog bivšeg benda Zvijezda kada ih je na putu prema Šibeniku zaustavila policija i kod bivšeg glazbenika pronašla paketić droge. Bivši gitarist, zbog kojeg su djevojke osamdesetih vrištale, tako je prošlo ljeto u trans bacio svoju drugu suprugu koja je od šoka završila na hitnoj.

– Prijatelj me je zamolio da odnesem to nekome na more, oprosti, neću nikad više, gotovo je s tim – uvjeravao je tada Milojković svoju 16 godina mlađu suprugu. Nepunu godinu poslije priča se ipak ponovila.

Ženu dočekao s lisicama

U petak popodne, kada se vratila s posla, Milojkovićevu suprugu na vratima stana na zagrebačkoj Trešnjevci dočekao je suprug s lisicama na rukama i nekoliko istražitelja koji su pretražili stan, a potom ga odveli pod sumnjom da je šef osmeročlane skupine dilera. Na leđa mu se stavlja i optužba da je 250 grama kokaina skrio u stan znanice kako bi ga kasnije prodao preprodavačima u Zagrebu i Splitu. Osim toga, da bi više zaradio, kokain je miješao s aminokiselinom.

– Moja je kći ostala zamalo i bez novca za kruh. Mi smo siromašni, ne znamo što ćemo. Ni na kraj pameti nije nam bilo da je Igor takav, uvijek je bio ugodan čovjek – komentira Milojkovićeva punica dok plače na vratima stana na Trešnjevci. Njihov obiteljski pas razdragano “njuška” baš kao što su policajci prošli tjedan u glazbenikovu stanu “nanjušili” i sef prepun novca. Prošlo je ljeto čak kupio manji brod. A da njezin zet ima toliko novca, punica nije znala, kao ni to čime se bivši gitarist točno bavi.

– Znam da je prije imao nekakvu tvrtku s videouređajima i televizorima. Nisam pitala za to jer je uvijek bio ljubazan prema meni. Nikada me taj čovjek nije uvrijedio – objašnjava punica. Tvrtke s televizorima sjeća se i susjeda. U oko joj upada još jedan detalj – auto koji je Milojković tada vozio.

– Bilo je to prije 10-15 godina, još sam bila mala, ali sjećam se njegovih porschea – prisjeća se susjeda koja za bivšeg glazbenika ima samo riječi hvale.

Ugledni prijatelji

Zvijezda osamdesetih danas ne vozi porsche, već suzuki swift. Prije toga u njegovu se voznom parku našao i dvosjedni smart. A pred stan se, prema priči susjede, znao dovesti i u drugim automobilima koji, kaže, nisu njegovi. Punica objašnjava da joj zet ima prijatelja koji je vlasnik autokuće.

– Družio se s finim ljudima, nikakvim ološem. Uvijek je bio miran, ovo nas je ostavilo u šoku. Moja kći ovo nije zaslužila. Teško je, ali mora se dići iznad toga – iskrena je hrabra majka kćeri koju je roker Milojković ostavio u suzama.

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
15:33 23.07.2014.

e prava je zvijezda.. a koliko primjećujem nosi i pravo "domaće" prezime..možda i on dobije za koju godinu ulicu u zg...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije