Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buktinja u Gorici

Gazdi prijevozničke tvrtke zapalili BMW

BMW X6
29.09.2014.
u 20:00

Šteta je totalna. Izgorio je krov, armatura, sve... – kaže vlasnik auta Mario Šutković (35)

Zagrebačka policija intenzivno traga za piromanom koji je razbio staklo na BMW-u X6 zagrebačkih oznaka, a potom njegovu unutrašnjost polio najvjerojatnije benzinom ili nečim sličnim, i zapalio u nedjelju oko 20.30 sati u Velikoj Gorici. Automobil je u vlasništvu tvrtke 2M Servis koja se bavi uslugom prijevoza, a njime se koristio vlasnik tvrtke Mario Šutković (35).

– Susjeda je sinoć čula eksploziju i pomislila da se dogodio sudar, a kada je pogledala kroz prozor, auto je već bio u plamenu – kazao je vlasnik tvrtke čiji je auto bio parkiran u Ulici Slavka Kolara.

Šteta je totalna. Izgorio je krov, armatura, sve... – kaže Šutković, koji nam je ustupio fotografije.

Ne zna tko bi mogao biti podmetač požara niti mu je ikada itko prijetio. Policiju i vatrogasce u pomoć su pozvali susjedi. Šteta je 40.000 kuna.

>> Dvojac na skuteru zapalio BMW Vedrana Vujevića?

>> Poticao ih da zapale BMW u Vrbanima

Komentara 21

Avatar comandante
comandante
20:19 29.09.2014.

sigurno je korektan mladi poslodavac, bez dugova... kako bi inace sa 35 vozio X6??? neka gori.... tek je počelo

XX
xxx008
20:41 29.09.2014.

ma ziher on jadan nema pojma ko bi to mogao učiniti i zasto a jadan posteno kupio i zaradio X6 sa 35 godina zivota,ma daj nemoj me j....!! Mozda neki radnik isfrustrirani kojem nije dao placu ili ko zna koliko placa..fuj kakva država

RO
rone88
20:44 29.09.2014.

Draga gospodo, jedan sam od djelatnika navedene firme i jednu stvar sa sigurnošću mogu reći a to je da firma kao ni njen vlasnik nemaju nikakvih dugovanja ni prema radnicima ni dobavljačima. Mlada smo firma koja zapošljava veći broj djelatnika koji su više nego zadovoljni uvjetima rada i plaćom i stoga molim da se ne pišu ovakvi gnjusni komentari nego da se osudi ovakav čin. Jer nekoga očito smeta što firma napreduje i na vrijeme izvršava sve svoje obaveze. Nemojte unaprijed suditi o nečem što neznate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije