Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićeni mladići

Gađali kamenjem kuću 75-godišnjaka i teško ga ozlijedili

policija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.01.2015.
u 09:26

Kada je 75-godišnjak pogledao kroz prozor, jedan ga je kamen pogodio u glavu i teško ga ozlijedio

Zadarska policija uhitila je četiri mladića u dobi od 18 do 23 godine, koji su u nedjelju na otoku Ižu, kamenjem gađali kuću u vlasništvu 75-godišnjaka. Kada je 75-godišnjak pogledao kroz prozor, jedan ga je kamen pogodio u glavu i teško ga ozlijedio.

Protiv svih Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari, a protiv 21-godišnjaka i zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

>> Ispalio hitac i ranio muškarca koji mu je kamenjem gađao psa

Komentara 2

OB
ObrenM
09:47 28.01.2015.

Uporno se provodi ista praksa neobjavljivanje podataka razbojnika.Stitimo njihove integritete,da i dalje mogu maltretirati slabije od sebe.Vjerovatno ce biti,da su gadjali pticu,ali su slucajno pogodili starca.

MX
Mister X
09:51 28.01.2015.

Kada je 75-godišnjak pogledao kroz prozor jedan iz čopora terorizirajučih huligana ga je velikim kamenom pogodio u glavu i teško ga ozlijedio.. Zašto su ga kamenovali smo zbog nacionalne netrpeljivosti ili je to običaj "mladića" da djeluju agresivno prema starimstarim i nemoćnim osobama koji žive u susjedstvu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije