Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u siječnju

Fra Šime Nimac i fatalna bankarica: Nismo krivi!

jasmina bilonić
Foto: Ivana Ivanović/PIXELL
1/2
13.11.2013.
u 17:20

Tereti ih se da su prodali crkveno zemljište u Baškoj Vodi za 9,8 milijuna kuna bez odobrenja Crkve, kojoj na kraju nisu uručili novac, nego su ga zadržali za sebe.

Početkom iduće godine na splitskom Županijskom sudu počet će suđenje fra Šimi Nimcu, bivšem župniku u Baškoj Vodi, i bivšoj bankarici Splitske banke Jasmini Bilonić. Dogovoreno je to jučer na pripremnom ročištu na kojem su okrivljenici odbili priznati krivnju, odnosno nagodbu s tužiteljstvom.

Tereti ih se da su prodali crkveno zemljište u Baškoj Vodi za 9,8 milijuna kuna bez odobrenja Crkve, kojoj na kraju nisu uručili novac, nego su ga zadržali za sebe.

>>Fatalna bankarica smislila pakleni plan: Župnim novcem vraćala dug

Komentara 6

KO
kolarjeva3
18:08 13.11.2013.

Najbolja je riječ - "fatalna"

DL
desanka.lovas
18:11 13.11.2013.

Nevjerojatno , prodali teren koji nije bio njihovo vlasništvo i ukrali pare a kažu da nisu krivi. Gdje su onda završile te pare?

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
08:06 14.11.2013.

Molio bi lijepo Novinare ili kako se vec nazivaju,sto im znaci Fatalna,,,to vec godinama pisu,,Fatalna ova Fatalna ona,,,oni sta Fataju Papagaje zovu se isto ARA fat ili kako vec :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije