Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Eksplozija u Kuterevu: Policija ulovila osobu koja je postavila bombu u drvarnici

ručna bomba
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.10.2016.
u 14:41

Kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, javlja policija.

Policajci PU ličko-senjske uhvatili su osobu odgovornu za postavljanje eksplozivne naprave u drvarnici obiteljske kuće u Kuterevu.

Riječ je o 20-godišnjaku kojeg se sumnjiči da je "počinio kazneno djelo nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i kazneno djelo lažne uzbune".

On je, kako stoji u priopćenju policije, postavio i aktivirao ručnu bombu, nakon čega je uz pomoć druge osobe lažno obavijestio policiju kako je nepoznati počinitelj postavio ručnu bombu u drvarnici.

– On je uhićen i tijekom današnjeg dana bit će doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu – objavila je policija.

>> Muškarac prijetio bombom i tražio 'ministre, generale i urednike'

>> Bacili mu bombu jer nije htio napustiti prostor. Ozlijeđena slučajna prolaznica

Ključne riječi

Komentara 1

KA
KaNiDora
12:33 25.10.2016.

sam svoj majstor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije