Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin na žutom bregu

Dvostruki ubojica iz Dubrave još uvijek izmiče policiji

Ubojstvo u Dubravi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
07.12.2013.
u 13:30

Motivi ovog brutalnog zločina koji je uznemirio građane inače mirnog naselja još ostaju nepoznati. Iako, susjedi navode da je sin Vukosave G. bio dužan kamatarima.

Zagrebačka policija još uvijek ne zna, barem prema onome što su izvijestili, koga osumnjičiti za dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva koji su se dogodili sinoć u zagrebačkoj Dubravi.

Kriminalističko je istraživanje u tijeku, objavili su na svojim službenim stranicama.

Nepoznati počinitelj sinoć je naime na Žutom bregu u Dubravi iz vatrenog oružja ispalio hitac u 55-godišnju Vukosavu G. koja je preminula na mjestu događaja. Njezina sestra Milica Z. (53) ozljedama je podlegla u KBC-u Dubrava. Nepoznati napadač ispalio je hitac i u Miličina supruga Stipu Z. koji je prevezen u istu bolnicu gdje se trenutno oporavlja. Teško je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti.

Motivi ovog brutalnog zločina koji je uzemirio građane inače mirnog naselja još ostaju nepoznati. Iako, susjedi navode da je sin Vukosave G. bio dužan kamatarima.

Pokucao pa zapucao

Sve je počelo u petak oko 19 sati kada je nepoznati ubojica zaustavio automobil na Žutom Bregu ispred kućnog broja 65. Pozvonio je na vrata. Otvorila mu je Vukosava.

- Začuo se pucanj, a ubrzo nakon njega i drugi. Jednu sestru je pogodio u glavu i ona je na mjestu preminula, drugu je pogodio u prsa. Prva dva hica su me preplašila, a kada sam čuo treći kao skamenjen sam čučnuo na pod. Nisam znao što se događa, a tek nakon nekoliko minuta sam skupio hrabrosti i provirio kroz prozor. Na vratima mojih susjeda ležala su dva tijela, a ranjeni muškarac u kući je vikao "ubio mi je ženu, pomozite" - prepričao je sinoć jedan od susjeda za Večernji list.

Vukosava je udovica i osim punoljetnog sina ima i kćer, dok njezina sestra Milica ima dvoje maloljetne djece, a do danas su svi bili u skladnim odnosima - među sobom pričaju susjedi pitajući se koji bi mogao biti uzrok ove tragedije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kobra22
kobra22
13:55 07.12.2013.

Mafija vlada hrvatskom!! Dobro se zna tko su oni i na koji način se bogate, ali nitko od odgovornih ne čini ništa da ih obznani !! Od kuda im ta silna bogatstva, kada se zna da nisu imali ni za cigarete prije rata, da bi danas imaju vile na Pantovćaku i u drugim elitnim dijelovima Zagreba !!!!

Avatar popišulja
popišulja
20:51 07.12.2013.

poučeni dosadašnjim iskustvima i ubojstvima po HR...pomišljam da je opet neki jovan u igri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije