Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR IZ PAKLA

Dvojica osumnjičena za silovanje i pritvorena

Luka Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
25.07.2016.
u 14:59

Dvojac se branio da nije bila riječ o silovanju, već o dragovoljnom seksualnom odnosu

Muškarci u dobi od 51 i 44 godine pritvoreni su zbog sumnje da su su 20. srpnja oko 2.30  na turističkom brodu u Luci Zadar silovali 34-godišnju Slovenku

Nakon što ih je prijavila, privedeni su na policiju, a zatim sucu istrage Županijskog suda u Zadru koji im je odredio jednomjesečni istražni zatvor, a protiv njih je pokrenuta istraga. 

Dvojac se, inače, branio da nije bila riječ o silovanju, već o dragovoljnom seksualnom odnosu.

>> Slovenka prijavila silovanje na izletničkom brodu u Zadru

Komentara 2

TR
Trisestrice
10:24 26.07.2016.

Svako silovanje je naravno za osuditi, ali u clanku se ne spominju neke cinjenice koje su se otkrile u drugim medijima: Naime slovenka je sa suprougom ljetovala u Dalmaciji tjedan dana i on je otisao u sloveniju. Ona je odlucilala ostati jos jedan tjedan. Incident nije prijavila Zadarskoj policiji nego drugoj. Dali bi oprezna osoba isla na brod u 2.30 di je cekaju dva muskarca bas tako? Opet, silovatelje bi trebalo kastrirati, ali neke stvari oko ovoga slucaja mi se cini da su cudne.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:32 25.07.2016.

Sirijci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije