Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbio požar

Dvojica Australaca ozlijeđena u eksploziji na gumenjaku

požar brod
Foto: ilustracija
20.08.2014.
u 10:55

Ozlijeđene Australce preuzeli su djelatnici Hitne medicinske pomoći Labin koji su im utvrdili lakše tjelesne ozljede bez potrebe za hospitalizacijom

U požaru koji je jučer oko 18.45 sati izbio na gumenjaku kod Rapca ozlijeđene su dvije osobe. Do nesreće je došlo kada su putnici pokušali na gliseru duljine 7,5 metara zamijeniti kaljužnu pumpu te je usred iskrenja došlo do zapaljenja plinskih isparavanja u akumulatorskom spremištu i detonacije.

Na brodu su se nalazi australski državljani, otac i dva sina, rođeni 1986. i 1997. godine. Uslijed detonacije jedan sin odbačen je u more te je zadobio manju opeklinu noge, dok je drugi lakše opečen po nogama, rukama i licu.

Ozlijeđene Australce preuzeli su djelatnici Hitne medicinske pomoći Labin koji su im utvrdili lakše tjelesne ozljede bez potrebe za hospitalizacijom. Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru dojavu o požaru dobila je oko 19 sati, a na mjesto nesreće izašli su djelatnici Hitne pomoći, vatrogasci, Pomorska policija i djelatnici Lučke ispostave.

>>Plastični brod izgorio zbog plinske svijeće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije