Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od anđela

Dvije Sare zajedno pokopane na čaglinskom groblju

Sara Jug - Sara Perešin sprovod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/11
31.08.2016.
u 17:02

Dvije najbolje prijateljice tragično su stradale u strašnoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju rano ujutro dogodila u Resniku kod Pleternice.

Velik broj rodbine, prijatelja i školskih kolega iz Čaglina, Milanluga i cijele Požeštine uputio je danas na groblju u Čaglinu posljednji pozdrav Sari Jug i Sari Perešin.

Dvije najbolje prijateljice tragično su stradale u strašnoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju rano ujutro dogodila u Resniku kod Pleternice.

Po želji njihovih obitelji, petnaestogodišnjakinje su pokopane u zajedničkoj grobnici, kako bi i nakon smrti ostale zajedno. Sažalnicu roditeljima poginulih djevojčica uputio je i požeški biskup Antun Škvorčević, a u cijeloj čaglinskoj općini danas je dan žalosti.

>>Na povratku iz noćnog izlaska u nesreći poginule dvije 15-godišnjakinje. Passat se raspao

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Komentara 1

CI
cika123
21:50 31.08.2016.

Pretuźno. Dvije djevojke u cvijetu mladosti odoše zauvijek a tek su počele źivjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije