Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletjele s ceste

U teškoj prometnoj nesreći poginule majka i kći (2), baka teško ozlijeđena

nesreća
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
29.05.2014.
u 09:10

Kako doznajemo u varaždinskoj Općoj bolnici, 62-godišnja baka je vrlo teško ozlijeđena

Dvogodišnja djevojčica i njezina 35-godišnja majka poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1.25 sati u Varaždinskoj ulici u mjestu Bartolovec nedaleko od Varaždina. U prometnoj je nesreći teško ozlijeđena i 62-godišnja baka dvogodišnje djevojčice, odnosno majka poginule vozačice.

Majka i kći bile su austrijske državljanke, dok je baka bila s ludbreškog područja. Do tragične nesreće došlo je kada je 35-godišnja majka, koja je vozila u smjeru Ludbrega od Varaždina, u blagom lijevom zavoju u mjestu Bartolovcu iz neutvrđenih razloga vozilom sletjela s ceste i prednjim dijelom vozila udarila u metalnu nadstrešnicu autobusnog stajališta, a nakon toga i u zid zgrade. Od težine ozljeda majka i dijete poginuli su na licu mjesta, a smrt su konstatirali djelatnici Zavoda za hitnu medicinu koji su izašli na mjesto događaja.

Za trajanja očevida, od 1.20 do 3.40, sati promet je naizmjenično propuštan po jednoj prometnoj traci.

Kako doznajemo u varaždinskoj Općoj bolnici, 62-godišnja baka je vrlo teško ozlijeđena i u ovim trenucima pripremaju je za hitnu operaciju obje slomljene natkoljenice.

– Višestruki prijelomi uvijek su vrlo ozbiljni i vezani su za životnu opasnost osobe – kratko su nam kazali u varaždinskoj Općoj bolnici dodavši kako se u ovom trenutku ne može sa sigurnošću reći kakav će biti ishod liječenja nesretne 62-godišnjakinje.

>> Vlak pregazio i teško ozlijedio muškarca u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

PI
prava istina
10:46 29.05.2014.

mislim da bi ova baka zasigurno imala jednu jedinu želju, a to je da umre. Preživjeti ovo što se njoj desilo je velika nesreća za baku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije