Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Požege

Dvoje poginulo u frontalnom sudaru. Vozač kamiona: Auto je prešao u moj trak. Trubio sam i skrenuo, ali sudar nisam mogao izbjeći

nesreća
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/18
24.10.2016.
u 20:19

Prema kazivanju očevidaca, vozač automobila iz neutvrđenih je razloga prešao u suprotni trak

Dvije osobe poginule su u teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko 17 sati dogodila u Gučanima nedaleko od Požege.

Kako neslužbeno doznajemo, u nesreći  su sudjelovali kamion i osobni automobil švicarske registracije. Dvoje putnika iz automobila ostalo je prikliješteno u autu i poginulo na mjestu događaja, dok je treća osoba iz istog vozila davala znakove života te je kolima Hitne pomoći prevezena u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

Prema kazivanju očevidaca, vozač automobila iz neutvrđenih je razloga prešao u suprotni trak. Tom prilikom došlo je do frontalnog sudara s kamionom koji je doslovno prošao kroz vozilo. Na teren su izašli policija, Hitna pomoć i vatrogasci, koji iz auta pokušavaju izvući tijela unesrećenih. Očevid je u tijeku, a promet je zatvoren na tom dijelu ceste.

Vozač kamiona je za 034portal rekao da je u jednom trenutku primijetio  kako vozilo iz suprotnog smjera prelazi u njegov trak, nakon čega je zatrubio. Potom je shvatio da se automobil i dalje kreće prema njemu pa je skrenuo kamionom, ali nije uspio izbjeći sudar. Dodao je i da je tek prije tjedan dana dobio posao. 

Nastavlja se crni niz nesreća na hrvatskim cestama. Samo dan ranije u obližnjem je Bektežu poginuo biciklist.

>> Još jedna tragična prometna nesreća: 18-godišnji mladić poginuo u Čičkovini!

>> Opasna Zagrebačka ulica: Broj prometnih nesreća čak je 60 posto veći nego lani!

Komentara 4

BP
blažević pavka malešić
14:46 25.10.2016.

muškarac koji je vozio živio je u Švicarskoj ,imao je ugrađen ben-pajs za srce,vračao se iz Bosne zajedno sa sestričnom iz Petrinje gdje su obišli grobove svojih namilijih,nakon što su u Okučanima ostavili rođakinju krenuli su da vrate jednog rođaka u Požegu(teško ozlijeđen)eventualno je vozaću pozlilo.....

FA
Fake
20:31 24.10.2016.

Tužno.

NI
nikola137822
21:57 24.10.2016.

jos jedan suicidas?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije