Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Bajakovu

Carinici zaplijenili 200 komada Ray Ban naočala

ray ban
Foto: Carina.hr
1/5
17.07.2014.
u 17:11

Sat vremena nakon ponoći, na teretni ulaz stiglo je prazno teretno vozilo makedonskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnji makedonski državljanin

Carinici su danas u vozilu makedonskih registracijskih oznaka na graničnom prijelazu Bajakovo pronašli PVC-vreću u kojoj se nalazilo 200 komada sunčanih naočala s oznakom „Ray Ban“.

Sat vremena nakon ponoći, na teretni ulaz stiglo je prazno teretno vozilo makedonskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnji makedonski državljanin. Budući da su ovlašteni carinski službenici posumnjali u istinitost iskaza vozača da nema ništa za prijaviti, pristupili su pregledu te su u prednjem dijelu priključnog vozila, u prostoru za dodatnu opremu, pronašli PVC-vreću u kojoj se nalazilo 200 naočala s oznakom „Ray Ban“. Protiv vozača podnesen je optužni prijedlog zbog počinjenja carinskog prekršaja, a naočale su oduzete.

Carinici su pak jučer na prijelazu Bajakovo otkrili troje ilegalaca skrivenih među robom – junećom slanom kožom.

Carinici su u suradnji s veterinarskim inspektorom izvršili detaljni pregled pošiljke u teretnom vozilu registracijskih oznaka Republike Srbije, kojim je upravljao državljanin Republike Srbije te među junećom slanom kožom pronašli dva skrivena državljanina Sirije i jednog državljanina Indije koji su pokušali ilegalno prijeći državnu granicu.

Strani državljani predani su policijskim službenicima na daljnje postupanje, a vozač je nastavio putovanje.

Foto: Carina.hr

>> Dvojica mađarskih mladića nezakonito prešla državnu granicu

Ključne riječi

Komentara 7

1O
1OOka
21:12 17.07.2014.

A od danas, svi carinici nose Ray Ban.....

LE
Lenjin
17:20 17.07.2014.

Nije moguce pomoc ilegalnog ulaza osoba , vozač je nastavio putovanje!!!!. Taj nesmije nikad vise da predje Hrvatsku granicu.

BE
belimo
17:40 17.07.2014.

brojka od 200 k djeluje veliko a u stvarnosti je jedna torba ne baš velika. A što je sa kontejnerima slične robe...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije