Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na Mrežnici

Pokušao spasiti Zagrepčanina pa se utopio

mrežnica
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/5
28.07.2014.
u 11:37

Tijelo 59-godišnjaka pronašli su u 20.42, dok je tijelo 48-godišnjaka pronađeno jutros stotinjak metara od mjesta nesreće

U mjestu Mihalić Selo na području grada Duge Rese, u rijeci Mrežnici utopio se 59-godišnjak iz Zagreba. Nesreća se dogodila jučer oko 19.30 sati, a u isto vrijeme, na istom mjestu nestao je i 48-godišnjak iz Varaždinskih Toplica, koji je pokušao od utapanja spasiti nesretnog Zagrepčanina

Dojavu o događaju primio je Županijski centar 112 u Karlovcu od građana u 20.17 sati. Prema njihovim tvrdnjama 40-ak minuta ranije dvije su osobe skočile u Mrežnicu i nakon toga ih nitko nije vidio. Zatim je u potragu uključena karlovačka stanica HGSS-a.

Tijelo 59-godišnjaka pronašli su u 20.42, dok je tijelo 48-godišnjaka pronađeno jutros oko 9.00 sati stotinjak metara od mjesta nesreće.

>> Mrtav muškarac pronađen kod mosta u Belavićima

Komentara 5

DU
Deleted user
12:51 28.07.2014.

Za spašavanje utopljenika moraš biti vrlo iskusan i odličan plivač, ne iskusan i vrlo dobar...

VI
Vidderne
13:17 28.07.2014.

Vidi, vidi. Da ponovim ovo od 30.06.2014. što sam rekla za onu planinarku glede ekstremnih sportova. Evo jedno neutralno razmišljanje teoretičara ekstremnih sportova. Tradicionalna teoretska predodžba ekstremnih sportova je da se radi o iskustvu preuzimanja rizika, patološkom samoobmanjivanju, nezdravom traženju užitka, opasnosti, gubitka kontrole i neizvjesnosti. Nema se tu koga žaliti, mogao je poput mene igrati šah online. Ja imam 48 godina ali mi ne pada napamet da pod terorom hedonizma i traženja sreće, želim osjetiti kapljice iz Mrežnice dok mi se spuštaju niz implantate bjelje od pjene od Ožujskog piva. Svako doba ima svoje zakonitosti, pravila, organizam se troši. Halo! Iza 45. američka udruga za ekstremne sportove ne preporuča iste! Nađite si partnera koji uživa u šetnjicama i bez bilo kakvog sporta a ove sredovječne "Umri muški" treba žaliti.

NT
nije_to_samobor
11:48 28.07.2014.

Novo vrijeme je starim ljudima donijelo lažnu sigurnost pa misle da mogu ono u što se po prirodnim zakonima ne bi trebali upuštati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije