Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mole se građani!

Dvojica muškarca orobila zlatarnicu, policija moli za pomoć!

muškarci kradljivci
Foto: Screenshot
1/6
22.10.2014.
u 11:35

Zbog sumnje da su 10. siječnja ove godine oko 11 sati, uporabom nadražujućeg spreja i tjelesne snage u zlatarnici u Jurišićevoj ulici počinili kazneno djelo razbojništva, policija traži dvojicu muškaraca s fotografija...

Zbog sumnje da su 10. siječnja ove godine oko 11 sati, uporabom nadražujućeg spreja i tjelesne snage u zlatarnici u Jurišićevoj ulici počinili kazneno djelo razbojništva, policija traži dvojicu muškaraca s fotografija.

Jedan je mlađe životne dobi, visok 180 cm, srednje tjelesne građe. U vrijeme počinjenja kaznenog djela nosio je crnu motorističku kacigu sa sivim i bijelim detaljima, crnu jaknu s kapuljačom krznenog obruba i nepoznatim amblemom na desnoj nadlaktici, crni donji dio trenirke s bijelom crtom na vanjskoj strani nogavica i bijele tenisice. Drugi muškarac je star oko 40 do 50 godina, visok oko 185 do 190 cm, srednje tjelesne građe. Nosio je tamnu šilt-kapu s dva amblema na lijevoj strani kape, crnu jaknu s amblemom na lijevoj strani na području prsa, crvenu majicu, crne hlače i crne cipele.

Mole se građani, ako imaju korisne informacije o nepoznatim muškarcima s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Foto: Screenshot/reuters

>>Okorjeli prijestupnik nakon više krađa uhićen u Zagrebu

>>Šac pronađen u Crikvenici pa kazneno prijavljen za krađu 64.000 kuna

Komentara 3

NO
No1
12:08 22.10.2014.

Ovo ne razumijem... zasto policija ne pita za dva dana? A, ne nakon 10 mjeseci! Tko ce se sjetiti ista nakon godinu dana? A, ako je tip stavio brkove samo za tu priliku... onda ga moze jedino obitelj prepoznati. Tak da... ne vidim svrhu ovoga nakon 10 mjeseci.

SZ
simo.zgela
08:31 23.10.2014.

pa i HDZ i SDP su orobili Hrvatsku,pa nitko nista ne poduzima.

JO
joOk3r
01:40 24.10.2014.

Mozes mislit kako su ovi iz hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije