Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Tisnom

Dva glisera u potpunosti izgorjela, treći nagorio

gliseri Tisno
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/12
15.12.2014.
u 14:05

​Nakon obavljenog očevida, šibenska je policija utvrdila da je požar najvjerojatnije podmetnut.

Dva glisera u potpunosti su izgorjela noćas u Tisnom, dok je treći nagorio. Vatrogasci su dojavu o požaru na gliserima na parkiralištu u Ulici Stjepana Radića primili noćas oko 1.12 sati.

Na lokaliziranju požara radili su vatrogasci Javnih vatrogasnih postrojbi Vodice i Šibenik te Dobrovoljne vatrogasne postaje Tisno. Buktinja je ugašena oko 2.40 sati. ​Nakon obavljenog očevida, šibenska je policija utvrdila da je požar najvjerojatnije podmetnut.

- Do požara je došlo uslijed djelovanja toplinske energije, a procijenjena šteta je nekoliko stotina tisuća kuna - priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Dodali su i kako će protiv nepoznatog počinitelja koji je zapalio glisere podnijeti kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom. Treći brod koji je nagorio u vlasništvu je slovačkog državljanina, a nastalu štetu policija će utvrditi naknadno, po dolasku vlasnika.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

(Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

>> Izbio požar dvaju kontejnera i proširio se na tri automobila

Ključne riječi

Komentara 3

LU
lukabulic
20:47 20.12.2014.

dva izgo-rjela treći nago-rio-

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
15:45 15.12.2014.

. ..Ha.Gliseri su se istopili baš kao što bi Milanče od Kujunđića topio bistu SFRY-Maršala-TiTA od Franje Dr.Tuđmana na Pantovčaku. ..Moj Milane kad na Pantovčak pođeš. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije