Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao bronx

Drugi put u godinu dana ukrali mu gume s felgama s Golfa

golf
Foto: I.B./ŠIBENIKIN
23.09.2016.
u 21:13

- Šteta mi je prošli put, kad su mi skinuli dvije felge, bila oko tri tisuće kuna, a sada je oko četiri i pol tisuće kuna - kaže Dominko

Sve četiri gume i felge s VW Golfa treće generacije u vlasništvu Šibenčanina Dominka Tadića netko je skinuo u noći s utorka na srijedu, piše portal Šibenik.in.

- Drugi put u godinu dana netko mi je skinuo gume s felgama. Ne znam zašto. Žena mi je bolesna pa se cijelo vrijeme bavim s njom, a nemam vremena se nekome toliko zamjeriti da mi skine gume s auta. Može me netko jednostavno ne voli – potužio se 41-godišnji Dominko.

Kaže da ga auto na blokovima i bez guma podsjeća na Bronx, a nije mu jasno kako nitko nije vidio da lopovi skidaju gume.

- Šteta mi je prošli put, kad su mi skinuli dvije felge, bila oko tri tisuće kuna, a sada je oko četiri i pol tisuće kuna - kaže Dominko.

>> Lopovi mu ukrali dvije tone lješnjaka

>> Iskustvo iz Petrinjske: Opljačkani ste? Dođite sutra, i to s 20 kuna biljega

Komentara 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:13 23.09.2016.

Kako ono kažu...Novi VW, za sirotinju je preskup a za bogataše je nezanimljiv

Avatar Sor@n
Sor@n
18:04 25.09.2016.

Skinuo on sam sebi da naplati štetu.

NJ
njurgule
09:31 26.09.2016.

Pa zar je moguce da nikad nisi cuo za sigurnosne vijke kupis cetiri komada po jadan na svaku felgu specijalan kljuc koji ulazi u set i to je to,mozda nije 100% siguran sistem ali ako nista drugo barem ce otezati lopinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije